Betalen

Vilt en Knopen biedt u 2 keuze mogelijkheid voor het afrekenen van jouw artikelen:

i-deal of Overboeking

ideal_logo

Verzenden

Indien uw bestelling is verzonden met pakketpost krijgt u van ons een link met de trackingcode zodra uw bestelling is aangemeld bij DHL.
Via deze link kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw pakketje bezorgd wordt.
DHL bezorgt de pakketpost meestal binnen 1 dag. De bezorgdagen zijn maandag t/m zaterdag.

Indien uw bestelling is verzonden met brievenbuspost houdt u er dan rekening mee dat er niet elke dag brievenbuspost bezorgd wordt (meestal op dinsdag t/m zaterdag). En dat het soms een paar dagen kan duren voordat uw bestelling bij u in de brievenbus ligt, soms zelfs wel een week.

De verzendkosten bestaan uit het post tarief, verpakkings- en administratiekosten.

logo-dhl-parcel  postnl-bezorgd

Afhalen

Wilt u de bestelling liever op komen halen? Dat is mogelijk, kies dan als verzendmethode Afhalen (alleen binnen postcodegebied 79**). Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken. U kunt bij afhalen uw bestelling ook contant afrekenen (wel het liefst gepast) in plaats van betaling via iDeal.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op deze site zijn in Euro’s (€) en exclusief verzendkosten.

Bestellingen binnen Nederland hebben een vast verzendtarief van €3,80 (verzending is gratis bij bestellingen hoger dan €30).
Bestellingen naar België, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittanië hebben een vast verzendtarief van €10 en worden als pakket verstuurd met een traceercode.

Heeft u vragen over verzenden neem dan even contact met ons op via viltenknopen@gmail.com.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden.

Retouren

Na ontvangst van de goederen heeft u 14 dagen de tijd om, indien u niet tevreden bent, de producten retour te sturen (herroepingsrecht). Dit kan echter pas nadat u dit schriftelijk heeft gemeld (kan via e-mail). Stuur svp eerst een e-mail naar: viltenknopen@gmail.com.
Alleen producten die ongebruikt en onbeschadigd zijn kunnen retour gestuurd worden. Indien mogelijk in de originele verpakking. U kunt de producten retour sturen, degelijk en stevig verpakt, en voldoende gefrankeerd naar:

Vilt en Knopen
Hoogeveensweg 11,
7943BA Meppel

Doe er svp een briefje bij en vermeld daarop het ordernummer, uw naam en rekeningnummer. Eventueel kunt u een kopie van de factuur bijvoegen en daarop aangeven wat u retour heeft gezonden.

De verzendkosten van de retourzending dient u zelf te betalen. Binnen 14 dagen zullen wij het bedrag van de retour gestuurde producten terugstorten op het door u opgegeven rekeningnummer. U ontvangt van ons een e-mail zodra uw retourzending is afgehandeld.