Hallo en welkom bij Vilt en Knopen,

Mijn naam is Stephanie, ik ben moeder van een super lief en schattig meisje, vrouw van een (gelukkig) begripvolle man en de eigenaar van Vilt en Knopen!
Ik kom oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk, waar ik website development heb gestudeerd aan de universiteit van Wrexham. In 2009 ben ik naar Nederland gekomen en ben ik gaan werken als een freelance webdeveloper (www.toastiestudio.com).

Knutselen/zelf dingen maken (in het Engels ‘crafting’, van ’to craft’ – ik vind dat woord zelf de lading zo mooi dekken!) is altijd een hobby geweest van mij. In 2010 heb ik een Etsy winkel geopend waar ik wat van mijn zelfgemaakte dingen verkocht. En door die hobby werd mijn persoonlijke voorraad van knutselmaterialen steeds groter. 

In 2012 ben ik begonnen met materialen in grotere hoeveelheden kopen en aan te bieden aan andere knutselaars via Marktplaats. Dat was zo populair en ging zo goed dat ik in 2013 besloot om de Vilt en Knopen webshop te openen.

Sindsdien hebben we het assortiment dat we aanbieden flink uitgebreid: we hebben nu een hele collectie wolmix vilt, polyester vilt in verschillende diktes, glitterstof, opstrijk-vinyl, heel veel soorten lint en natuurlijk: heel erg veel knopen!

In 2019 zijn we begonnen met het aanbieden van knutselworkshops en workshops over het gebruik van naaimachines. Deze workshops zijn momenteel enkel in het Engels – je kunt er hier meer over lezen.

Knutsel ze! / Happy Crafting!

Bedrijfsgegevens

Vilt en Knopen is opgericht op 1 januari 2012.
Vilt en Knopen is onderdeel van Toastie Studio.
Het magazijn/kantoor van onze webwinkel is gevestigd in Meppel.
Wij werken vanuit huis, wij hebben dus geen fysieke winkel.

Vanaf 1 juli 2020 brengen wij geen btw in rekening op bestellingen.

Contact informatie

E-mail: viltenknopen@gmail.com

Ons postadres

Vilt en Knopen,
Hoogeveensweg 11,
7943BA Meppel,
Nederland

Bankgegevens:

IBAN: NL95ABNA0420025340
BIC: ABNANL2A